SEÇ KAM NJË DËSHIRË


Eli Elvira Zeneli

SEÇ KAM NJË DËSHIRË

Seç kam një dëshirë

kur të takohen sytë tanë

Njëri-tjetrin thellë le ta shikojnë,

Porsi lundërtari thellësinë e liqenit,

Dhe nëpër valët e tij të lundrojmë.

Mezi po e pres atë çast

atë moment

dejet tona të bashkohen në një.

Deri atje ku trupi nuk ekziston më

Ku gjithçka shkrihet në magji,

ku të përpin afshi i dashurisë.

Mes valëve të lundronim,

përplasur dhe rrëmbimthi nëpër brigje,

Në detin e pafund të kënaqësisë

dhe të humbisja gjer në pafundësi.

About Post Author