Sekreti i Zonës 51


Zbulohet sekreti i Zonës 51: Njeriu zbulon hyrjen e fshehur me Google Earth (Video)

Arkeologët virtualë përfaqësojnë të ardhmen e arkeologjisë. Me mjetet që ata kanë në dispozicion, ata mund të kërkojnë pa mundim monumente që janë rrënoja me një buxhet, gjithashtu thjesht duke hyrë në aplikacionin e tyre të Google Earth dhe duke e kërkuar atë. Kohët e fundit, një tjetër zbulim u bë nën këto mjete që rrethojnë bazën ushtarake më famëkeqe në botë, Zonën 51.

Përdoruesi beson se ka hasur në një hyrje të fshehtë në një shpat mali. Ai u kthye në vitin 1998 dhe shkrepi foto të së njëjtës zonë, duke treguar faktin se hyrja nuk ishte aty përpara shfaqjes së zonës ushtarake. Ai gjithashtu deklaroi se mund të ishte ndërtuar nga forma të jetës aliene ose njerëz për të hyrë në Zonën 51 nga pas shpine të gjithëve. FindingUFO në fakt postoi një video në YouTube duke detajuar gjithë këtë zbulim, duke shfaqur dy parkingjet që të çojnë në ultësirat e maleve atje.

Një nga ato parkingje është vendosur në mënyrë të dyshimtë rreth hyrjes së një tuneli që supozohet se nuk shkon askund. Komentuesit anembanë globit deklaruan se kjo është hyrja në bazën sekrete të Forcave Ajrore të SHBA-së e njohur si Zona 51. Ka pasur disa skeptikë, por ata janë injoruar kryesisht nga shumica. Bob Lazar raportoi se ai kishte punuar për Zonën 51 në 89′ në Sektorin e Katërt dhe se ai përdori një mjet të ngjashëm hyrjeje brenda vargmalit Papoose pranë liqenit Papoose.