Sepse jeni miqtë e mi-Liljana Shkodrani Baçi


SEPSE JENI MIQTE E MI

Miq- Njëra, ose më mirë – Njona, dje ish shndërruar në shkrimtare.Jo, jo, në kritike letrare që kish shkruar për një shkrimtar të vëndit tonë – ( nga ata që se di në e kan njohur tokën si lëngonë kur mundi i të vuajtuarit e punon , po s’ka gajle.S’ka gajle fare dhe se unë sikur më ka pjellë dreqi preferoj ata artistë që kanë bërë 1000 profesione e që ç’do gërmë u nxjerrë gjak, si Jim Harrisson( shkrimtari..i ” Erës së pasionit” ose Philip Rooth, apo John Grisham, si dhe Alice Munro, apo poetët si Neruda e si Alda Merini- Paçka) ..pra për një shkrimtarë që po t’a kritikoshë duket sikur qëllon mbi kryqin e kuq. E këtë ndoshta e dinte ajo!
E m q se jemi në rastin e saj ndoshta… deri në orgazëm.
Po ajo..D m th njona ; ajo d m th , NUK KA NDIERE ME LUMTURI SE UNE PREJ SOLIDARITETIT TUAJ.. sepse ju jeni të mijtë MIQ.
Unë jam e juaja!
….. ..FALEMINDERIT NGA ZEMRA

në foto unë me znj Aferdita Vela që u njohëm personalisht në Tiranë pak javë më parë..