Serbët pa atdhe në tokën e ilirikut-Nga Feri Arifi


SERBËT PA ATDHE NË TOKËN E ILIRIKUT

Askush nga historianët mos të dyshoj dhe mos të ketë dilema, po apo jo, e sidomos akademitë tona që janë bërë si rregzinë, e mos të thonë se ndoshta po dalim qesharak para të tjerve.

Serbët e dinë me mirë se të tjeret, se kët tokë e zaptuan më 10% ortodoks. Mos keni frik, thuanjav në sy asiqare e mos shkruni libra se serbët janë këtu nga shekulli gjashtë e trembëdhjet. Bejuni pak guximtarë e mos u bani frigacakë ata vet po thojnë se në jem të ardhur më1878, e në po u themi se keni ardhur në shkullin e gjashtë.

I kemi mbushur librat me shënime të tilla dhe e kemi bërë tapi token tonë për serbët e pa egzistuar.