Servili…Eli Nebi -Plaku


Bla, bla e temena

Një servil sahanlëpirës

Për interesat e tij

Porsi qeni të lëpihet…

Por mes qenit dhe servilit

Ekziston një ndryshim

Qeni të shpreh dashurinë

Servili do përfitim….

Kur je lartë dhe fluturon

Lajka plotë dhe tamena

Po të preku këmba sheshin

Të kthenë kurrizin, të la…

Unë këtë rracë, nuk e honepsë

Le të më quajnë rracistë

Dinjitetin,se njohin fare..

Sihamat* e shoqërisë…!!

Sihamat*. nga greqishtja, antipatik, të padëshiruar…

Eli Nebi -Plaku