Shaban Murati-Një sqarim i nevojshëm


Një sqarim i nevojshëm

Mediat shqiptare djathtas, majtas apo në mes, duhet të dinë se ambasadorët amerikanë e kanë mandatin 3 vjet.

Ambasadorja Juri Kim ka paraqitur kredencialet në Tiranë në 27 janar 2020.

Pra ambasadorja ka mbushur afatin ligjor amerikan trevjeçar të mandatit të saj.

As është shkarkuar dhe as e kanë larguar, siç po zhurmojnë fakenewset nëpër media. Thjesht pritet të transferohet në një detyrë tjetër.

Mjerim të përpiqesh të nxjerrësh ndonjë pikë lëng përfitimi politik duke mashtruar opinionin publik!

About Post Author