Shaban Murati-Politikanët shqiptarë gëzojnë Çubrilloviçin


Shaban Murati

  · 

Politikanët shqiptarë gëzojnë Çubrilloviçin

Vaso Çubrilloviç, shqiptarofagu patologjik serb dhe doktrinari i regjimeve monarkiste dhe komuniste të Beogradit, në strategjinë e tij globale antishqiptare përcaktoi si detyrë dhe objektiv të shtetit të Serbisë: “Të lemë shqiptarët në Ballkan pa miq”.

Aktualisht qeveria e Tiranës është zënë dhe ka gjuajtur me gurë Kosovën, Bullgarinë, Britaninë e Madhe, Bashkimin Europian dhe ambasadoren amerikane. Aktualisht një takëm opozite shqiptare në Tiranë ka marrë ushtën e Don Kishotit dhe i ka shpallur luftë Amerikës dhe Turqisë”.

Sa po gëzohet Çubrilloviçi!

About Post Author