Shaban Murati:Ftesë për miqtë dhe lexuesit e mi në Kosovë


Shaban Murati

Kam kënaqësinë t’ju ftoj në promovimin e dy librave të mi të rij “Vetëvrasja diplomatike e Kosovës dhe e Shqipërisë” dhe “Deti midis Shqipërisë dhe Greqisë”, që trajtojnë problematikat diplomatike më të mprehta dhe ende të pazgjidhura të shtetit dhe të kombit shqiptar me Serbinë dhe me Greqinë.

Promovimi, i organizuar nga Fondacioni i mirënjohur Çamëria “Hasan Tahsini”, i cili i ka botuar të dy librat, do të mbahet në datën 9 dhjetor, ditën e enjte, ora 17.00, në Hotel “Sirius”, Prishtinë. Prania juaj na nderon!

About Post Author