Shaban Murati:Shqiptarët gjithmonë të marrosur


Shqiptarët gjithmonë të marrosur

Shqiptarët të marrosur pas komunizmit, të marrosur pas demokratizmit, të marrosur pas demokomunizmit, të marrosur pas kultit të individit, të marrosur pas pacifizmit dhe internacionalizmit ballkanik, të marrosur pas shteteve fqinjë historike armike, të marrosur pas pakicave etnike, të marrosur pas kufomave politike…

Gjithmonë të marrosur!

Dhe të marrosurve nuk u shkon kurrë ndërmend për veten e tyre dhe as për të ardhmen e fëmijve të tyre.

About Post Author