Shaban Murati:Sqarim i medias amerikane për turneun e Riçard Grenellit në Ballkan


Shaban Murati

Sqarim i medias amerikane për turneun e Riçard Grenellit në Ballkan

“Ligjet ekzistuese të SHBA -Ligji Logan- i ndalojnë qytetarët privatë amerikanë të bëjnë politikë të jashtme pa një leje të posaçme të presidentit të tanishëm të SHBA. Duke iu përgjigjur përcaktimit të Trumpit për Grenellin si “i dërguar ambasador” i tij, një zyrtar i Shtëpisë së Bardhë ka deklaruar: Donald Trump nuk është më president dhe ai nuk ka asnjë “të dërguar ambasador” që përfaqëson SHBA”. “vice.com” , 12 Nëntor 2021

 About Post Author