Shaban Murati:Sui generis


Shaban Murati

Sui generis

Shqipëria është shteti i vetëm në botë, ku opozita feston fitoren elektorale kundër opozitës.

Ndërkaq qeveria gajaset me opozitën dhe qeveris vendin me fejsbuk nga galeria.

Gjithë bota e sheh të kaluarën si të kaluar dhe vetëm shqiptarët e shohin të kaluarën si e ardhme.

About Post Author