Sheqere Sina-Sa yje ka qielli…


Sa yje ka qielli…

Sa yje ka qielli, nuk numërohen.

 Natën e zbukurojnë dhe shpirti frymëzohet. Me yllin më të bukur Hëna dashurohet. Nga kjo bukuri, shpirtrat qetësohen. Në zemrat e të gjithëve shkëndija formojnë. Nga larg kur i shikoj, më duken si fëmi. Më kujtojnë fishekzjarrët, E Vitit të Ri që çdo zemër gëzojnë me plot lumturi. Mesazh fëmijëve u përcjell, me shumë dashuri, Qielli ka yje shumë, po s’i numëron dot asnjeri.

Autore: /Sheqere Sina/

Tè botuara nè librin me poezi Shpirti ÈNGJÈLLOR.

About Post Author