Sheqere Sina-U Promovua libri :”Gjimnazi 18 Tetori


Në datën “19- Nëntor 2022” isha e ftuar ne pronovimin e librit GjIMNAZIN “18 TETORI”

Urime “Z.Ylli Myftiu”qe nxori ne drite -Librin :”GJIMNAZI 18 TETORI “.

Ky Intelektual i shquar qe ka përmbledhur të gjitha vitet që nga hapja e shkolles deri sot!!Poeti ka dhënë kontributin per tu njohur me thelle me historikun e popullit Lushnjar..

Për një rini me te pasur shpirterishtë në edukim, kulture e gjetkë.

Pasqyra është Libri që nxori qe përmbllodhi me brezat e shumë viteve që me dijet e tyrë kane shkelqyer dhe kane dhene diell ne Shqiperi dhe ne bote.

Ndjeva kenaqesine, kur Z .Myftiu me dhuroi Librin e gjimnazit “18 Tetori “.

Dhe une dhurova nje Liber “Besa qe lidh Zemrat “.Ne shenje respekt !

Falenderojme Kryetarin e Shoqates te Shkrimtiarve , gazetarin Z.Kozma Gjini per ftesën dhe uroj suksese me shume pronovime te tjera per te gjithe……

Respekte nga “SHEQERE SINA”!!!

About Post Author