Sheqere Sina:Sa yje ka qielli…


Sa yje ka qielli…

Sa yje ka qielli,

nuk numërohen.

Natën e zbukurojnë

dhe shpirti frymëzohet.

Me yllin më të bukur

Hëna dashurohet.

Nga kjo bukuri,

shpirtrat qetësohen.

Në zemrat e të gjithëve

shkëndija formojnë.

Nga larg kur i shikoj,

më duken si fëmi.

Më kujtojnë fishekzjarrët,

E Vitit të Ri

që çdo zemër gëzojnë

me plot lumturi.

Mesazh fëmijëve u përcjell,

me shumë dashuri,

Qielli ka yje shumë,

po s’i numëron dot asnjeri.

Tè botuara nè librin me poezi Shpirti ÈNGJÈLLOR.

About Post Author