Sheqere Sina:Tè kujdesemi për fëmijët janë frymëmarrje janë shpresa, qè e mbanë gjallè,,,


Tè kujdesemi për fëmijët janë frymëmarrje janë shpresa qè e mbanë gjallè .

Fëmijës ktheji gëzimin buzëqeshjen,

 lojërat, lumturinë, hiqi psikologjinë e renduar. pastro ajrin dhe ujin e ndotur.

Mè shqetëson kur dëgjoj një nène shtatëzanè nè barkun e nenës truri është i zhvilluar para kohe.

 Ky embrion do te dale….

 Nuk duron….lëviz me shpejtësi, marramendëse pa mbush nëntë muaj . pa u formuar.

Ky embrion është pjekur pare kohe nga hormonet….?

-Fëmijët janë drita e syrit .

Pa fëmijët.. jemi te verbuar. Fëmijët janë embrioni.

Qe duhet mbrojtur nga lagështia. temperatura.

 Janë frymëmaria e dëshiruar…. janë si zogjtë e pranverës.. Janë lulet. Është ilaçi kurim, janë shpëtim. Argëtimi… parajsa… Shpresa jonè…

-Natyra e ndotur me helmet janë vrasësit e këtij embrioni. Me dhemb shpirti ne këtë pranvere .

Kur shikoj sytë e fëmijëve te rènduar ne peshën e halleve. Ata janë zogj duan te fluturojnë. Jo te mbyllen ne kompjuter ne celularë.

About Post Author