Sherife Allko:Ora e kohës


Po mbaron ora e frymëmarrjes së natyrës .

Kurseni diversitetin e drurëve

Dhe bimëve.

Lakmia i vrau për vdekje

Lumenjtë!

Rrahjet ngadalësohen ,

Si një orë me gjysëm

Bateri!

Pulsimi ra .

Kemi hyrë në burgun mendor ,

të rrahur nga stuhitë

Rinovuse,

vdekjeprurëse !

Kjo ēshtē Bota reale, e shtresës së lartë,

ku ha gjithçka duke lënë pas

një ndjenjë trishtimi pafund …

Koha eshte frikë,

eshte vrases i heshtur deri ne zemër,

dhe që natyrën e mund !

Sherife Allko

About Post Author