Sherife Allko:U çmend frika


Sherife Allko

U çmend frika

Ajo që natën tremb njerëzinë ,
Sonte,për çudi u çmend për vete .

Qê në këto momente çdo gjë
mbi tokë ,frika-frikës i dorëzohet.

Vrapon frika,nën hijen e frikës,
Tê dyja pëshpërisin fjalë intrigash .

Shoh ftohtësinë transparente të frikës .
Dëgjoj gjykimin e pëlqimeve dhe shqetësimeve .

Ajo e mjerë frike ndez fjalët e mia …
Unë e sfidoj,ç’mendet frika!…

Tiranë 2022