Shikimet e UAP nuk përputhen me ligjet e fizikës,


Ose të dhënat janë të gabuara, ose diçka e çuditshme po ndodh.

Avi Loeb i Harvardit dhe Dr. Sean Kirkpatrick i Pentagonit janë bërë bashkëautor të një punimi të ri mbi këtë temë.Punimi, i cili është ende në shqyrtim nga kolegët, titullohet “Kufizimet fizike mbi fenomenet ajrore të paidentifikuara” dhe shqyrton lëvizjet dhe aftësitë e supozuara të objekteve të pashpjegueshme të parë nga pilotët e marinës amerikane në brigjet e Shteteve të Bashkuara.

Dyshja sigurisht që nuk janë të panjohur për UFO-t; Loeb është një astrofizikan i cili ka qenë shumë i përfshirë në kërkimin e shenjave të inteligjencës jashtëtokësore ndërsa Dr Kirkpatrick është drejtori i Zyrës së Rezolucionit të Anomalive në Gjithë Domenet e Pentagonit (AARO).

Në letrën e re, ata argumentojnë se aftësitë e supozuara të këtyre objekteve “shumë të manovrueshme” janë aq ekstreme sa që fërkimi i plotë i përfshirë duhet të kishte prodhuar një top zjarri të dukshëm si dhe një nënshkrim radio përkatës që mund të kapej në radar.

gpic=UID%3D000009e896b4faad%3AT%3D1678805795%3ART%3D1678805795%3AS%3DALNI_MaklIV3As2yy_NGLoX0aieTPOBGSg&prev_fmts=0x0&nras=1&correlator=984041908294&frm=20&pv=1&ga_vid=473265748.1678805799&ga_sid=1678805832&ga_hid=393143684&ga_fc=1&rplot=4&u_tz=60&u_his=5&u_h=768&u_w=1024&u_ah=720&u_aw=1024&u_cd=24&u_sd=1&dmc=8&adx=44&ady=1163&biw=1007&bih=560&scr_x=0&scr_y=0&eid=44759876%2C44759927%2C44777877%2C44759837%2C31073015&oid=2&pvsid=404039843495706&tmod=1600308449&uas=0&nvt=1&ref=https%3A%2F%2Fwww.unexplained-mysteries.com%2F&fc=1920&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C1024%2C0%2C1024%2C720%2C1024%2C560&vis=1&rsz=%7C%7CeEbr%7C&abl=CS&pfx=0&fu=128&bc=31&ifi=2&uci=a!2&btvi=1&fsb=1&xpc=fPg0lnvWxm&p=https%3A//www.unexplained-mysteries.com&dtd=149Fakti që këto efekte nuk ishin të pranishme në atë kohë sugjeron se ose këto objekte po sfidonin disi ligjet e fizikës ose të dhënat në lidhje me takime të tilla mund të mos jenë plotësisht të sakta.

“Ne nxjerrim kufizime fizike në interpretimet e Fenomeneve Ajrore të Paidentifikuara “shumë të manovrueshme” bazuar në fizikën standarde dhe format e njohura të materies dhe rrezatimit,” shkruan ata.

“Në veçanti, ne tregojmë se fërkimi i UAP me ajrin ose ujin përreth pritet të gjenerojë një top të ndezur optik, guaskë jonizuese dhe bisht – duke nënkuptuar nënshkrime radio.”

“Mungesa e të gjitha këtyre nënshkrimeve mund të nënkuptojë matje të pasakta të distancës (dhe rrjedhimisht shpejtësinë e përftuar) për sensorë të një lokacioni pa një aftësi të portës së rrezes.”