Shkencëtarët dhe studiuesit e UFO-ve në dëgjimin e nënkomisionit


Çfarë menduat për seancën? 

Figura të shquara, përfshirë profesorin Brian Cox dhe drejtorin e MUFON, David MacDonald, kanë dhënë reagimet e tyre.Nuk është për t’u habitur që pas seancës dëgjimore të UFO-ve të kësaj jave, e cila u dëgjua nga dëshmitarët, përfshirë David Grusch, i cili pretendoi se qeveria amerikane kishte gjetur “biologjikë jo-njerëzor” në vendet e përplasjes së UFO-ve, do të kishte një reagim të dukshëm nga të tjerët me interes në këtë fushë. .

Një shembull i tillë ishte fizikani Brian Cox, i cili ndau mendimet e tij në Twitter:

“Më pyesin vazhdimisht se çfarë mendoj për gjënë e UFO-ve në Kongres dje, kështu që ja ku është,” shkroi ai.

“Unë pashë disa klipe dhe pashë disa njerëz që dukej se besonin gjëra duke thënë gjëra të jashtëzakonshme pa paraqitur prova të jashtëzakonshme. Prandaj nuk kam asgjë tjetër për të thënë, përveçse: Do të ishte mirë nëse është e vërtetë – do të hiqte pak presionin. qytetërimi ynë nëse nuk do të ishim i vetmi mjet brenda Rrugës së Qumështit me të cilin Universi kupton veten.”

“Mjerisht, që nga sot, unë ende e ndjej atë presion, kështu që ndoshta mund të përqendrohemi që të mos ngatërrojmë botën tonë në vend që të shpresojmë që, për të parafrazuar Saganin, dikush do të fluturojë poshtë për të na shpëtuar nga vetja”.

Ndërkohë, ish-kërkuesi i UFO-ve të Ministrisë së Mbrojtjes, Nick Pope, ishte më pozitiv.

“Diçka po ndodh në hapësirën tonë ajrore dhe këtë nuk e thonë vetëm entuziastët e UFO-ve,” i tha ai Fox News .

“Kjo tani vjen nga qeveria. Ata kanë deklasifikuar disa video të marinës amerikane të këtyre gjërave. Ka pasur dy raporte nga zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare, disa seanca dëgjimore të mëparshme në Kongres dhe të tjera që do të vijnë, dhe NASA po bën një studim. “

David MacDonald, Drejtor Ekzekutiv i Rrjetit të UFO-ve të ndërsjellë, komentoi gjithashtu seancën.

“Ata kanë filluar të pranojnë se me siguri kanë materiale përplasjeje,” tha ai për Spectrum News .

“Ata kanë anije kozmike të paprekura, pikë,” tha ai. “Kam fotografi të materialit të supozuar të pamjes së përplasjes. Sasia e provave është dërrmuese. Ka njerëz të ulur në burg sot të dënuar për pjesën më të vogël të provave që ne kemi për të mbështetur qëndrimin tonë se ka jetë tjetër atje.