Shkolla Shqipe “Alba Life” në Queens ,”Ambasador i Kombit”


Shkolla Shqipe “Alba Life” ne Queens Ambasador i Kombit

Fotot e meposhtme jane gjate ores se mesimit ne klasat e mesueseve Enriketa Beluli, Ariana Civuli dhe asistente Eriola Shahaj. Ju uroj suksese te gjithe nxenesve ne mesimin e gjuhes shqipe dhe faleminderit mesueseve dhe prinderve per mbeshtetjen dhe bashkepunimin ne kete mision te rendesishem Kombetar kunder asimilimit te gjuhes shqipe ketu ne Diaspore!Shkolla Shqipe ne Queens zhvillon mesimin ne PS 88 ne Ridgewood Queens dhe ju lutem shperndajeni kete postim ne kontaktet tuaja ne menyre qe te marrin njoftim te gjithe prinderit e interesuar.Shkolla Shqipe “Alba Life” ka shkolla ne te gjitha lagjet e NYC, prandaj jane te mirepritur edhe nxenesit qe duan te regjidtrohen ne shkollat shqipe “Alba Life” ne: Staten Island, Brooklun, Bronx dhe po ashtu edhe ne Online.Ju mirepresim!

Qemal ZyloThemelues dhe Drejtor i Shkolles Shqipe e TV “Alba Life”, USA

About Post Author