Shkup-Orë poetike “100 000 poetē të botës për ndryshim-Nga Miranda Troci Derti!!


Shkup 21/10/2023!

Sh.Sh.Abc poetike organizon orë poetike “100 000 poetē të botës për ndryshim”

Kryetar Z.Vullnet Sadiku në bashkëpunim me Drejtorin e shtëpisë së kulturēs ‘Koço Racin” z.Safet Kamberi.u lexuan poezi në tre gjuhë .

Ndērsa siç ishte komunikuar edhe promovimi i tre librave të mi me tituj “Troci nē pushkë e penē”

“Toka që m.dha emër”

“Zëri i vendlindjes”

botuar nga shtëpia botuese “Lena Grafic” me parathënie të pregatitura nga prof.Rami Kamberi.(Tetovë)Prof.Zeqir Hysa.(Tiranë).Recesent Zeri Arbërit..(Norvegji)Z.Rexhep Mehmeti(Shkup) duke i falenderuar me dorë në zemër për ndihmēn dhe bashkēpunimin tuaj.

Moderim përsosshmërisht të mësuese shkrimtare Mejrem Kajolli Tusha.

Pjesëmarrës drejtor i shtëpisë muze “Nëna Terezë Z Naser Curri .Z Daut Dauti.Aziz Bytyqi.Merita Abazi.Naxhie Doçi.Zymer Haliti.Bukurie Buçpapaj.Fadil Curri..Bardha Osmani..e shumë kolegē poetë nga gjitha trojet shqiptare.

Pjesëmarrja e veçantë rapsodit kombit Tahir Seferi e regjisor Mejdin Alidemi..aktorit Xhelal Ferra..

Një falenderim i veçantë pèr mirēnjohjet e dërguara nga Radio Zeri Arberit për ne..

Mjeshtri artist i kamerës z.Alush Veseli.

Dhe njē falenderim madhor për gjithē ju pjesëmarrës qē më nderuat këtë ditë të promovimit tē vlerave artistike letrare ..

Me respekt!

Miranda Troci Derti!!

Reç Dibēr!!