Shoqëria Kulturore Artistike “Jeta e Re” Sllupçan me këngën e Jusuf Gërvalla kënduar Erkan Ajdini dhe Boletin Zenuni


Shoqëria Kulturore Artistike “Jeta e Re” Sllupçan me këngën e Jusuf Gërvalla kënduar nga Erkan Ajdini dhe Boletin Zenuni më 22.10.2021 në festivalin treditor “Ballkan Fest Kumanovë” të organizuar nga Ansambli i këngëve dhe valleve “Bajram Shabani” nga Kumanova .

About Post Author