“Shpirtëra të shitur”-roman nga Kleo Lati


Ka dalë në qarkullim romani:”Shpirtëra të shitur të autorit Kleo Lati.

Vetë autori në faqen e tit të facebookut shkruan:

Ah, sa hileqarë të mëdhenj janë këta shpirtshiturit! Janë të gatshëm që shpirtin t’ia shesin një padroni tjetër, kur pikasin se ai tjetri është më i fuqishëm, ka më shumë pushtet dhe pará, i siguron mirëqenie dhe rehati më të pëlqyer. Këta tipa njerëzish janë shpirtra të dënuar që synojnë dhe përpiqen që të bëhen shpirtra të begatuar. Por, mjerisht, janë vetëm shpirtra të shitur!

Shpirti i shitur? Eh, edhe ky është mall! Një lloj i veçantë malli. Nuk shihet me sy, nuk preket me dorë, si çdo mall tjetër, megjithatë si çdo mall shitet dhe blihet.