Shprehje të urta nga Eleni Birçaj


  “Çuditërisht mbetet i pakënaqur nga jeta ai që s’i ka munguar gjë dhe jo kush nuk ka pasur kurrë asgjë”.

“Sëpata godet ku do ti,por kujdes ,se po të doli  huq,ajo di vet se ku pret…”

“Mos ju tremb maces së zezë kur të pret rrugën,por asaj të bardhës që të josh me përkëdheljet e saj tinzare”.