Si lule mbetesh-Dafina Carkanji


E bukura femër dielli i kësaj jete

Të bekoi zoti që kur të krijoi

Mrekullia e kësaj toke ti mbetesh

Si me dorë trupin tënd ndërtoi

Femër dhe vetë emri tregon brishtësi

Je si ajo flutura krahëshkruarë

Në zemrën tënde një mal me dashuri

Dhe mbi të gjitha je e zgjuarë

Gjithmonë e ke treguar se sa e fortë je

Ke përballuar sfida të shumta

Nënë ,emri më i bukur që ti merr

Kur sjellë në jetë djem e çupa

Femër ti me fjalën e bukur sjellë paqe

Toni i zërit tënd zbut edhe gurin

Ke emër lulesh Vjollca,Manushaqe….

Ndaj dhe ti vetë ngjason me lulet

Je mrekullia,magjia e kësaj toke

Dhe princesh ky emër të shkon

Si lule mbetesh dhe pas një moshe

Se pranverë ke në shpirt gjithmonë!