Si nga frymëzoi mesazhi i Armina Mevlanit


Shpesh kemi parë në Instagram , ku personazhet publikë u përgjigjen pyetjeve të cilat ju drejtojnë ndjekësit e tyre. Për sot kemi vendosur të ndajmë më ju njërën prej tyre. Ishte Armina Mevlani e cila i është përgjigjur kështu pyetjes se cfarë e bën të ndihet e fuqishme : “Që jam vetvetja, që kam vetëbesim dhe e pranoj veten për atë që jam dhe që e di vlerën time”. Këto pak rreshta janë një mesazh i fortë për të gjithe ne, vetë njeriu ka një potencial të pacmueshëm brenda vetes , pranimi i  vetes dhe kuptimi i vlerës sonë na bën të pandalshëm. Falemiderit Armina që na kujtove se gjithcka fillon nga vetja !

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author