Si takoi alienin natën e vitit ’96


Rrëfimi i përket nje gruaje nga Zimbabve.

…Raportimi i Cynthia Hind. Në nëntor 1996 shkova në Bindura, rreth 90 km nga Harare, për të intervistuar një 17-vjeçar të quajtur Lloyd Karambakuwa, një student në shkollën e mesme Hermann Gemeiner, duke studiuar për nivelet e tij 0. Kjo është ajo që ai më tha:

Nga ora 1.00 deri në 1.30 më 6 mars 1996 ai u zgjua dhe ngaqë e dinte se në atë orë do të ishte qetësi, vendosi të studionte për provimet e tij. Ndërsa ishte i angazhuar kështu, ai dëgjoi një tingull klikimi, jo ndryshe nga një telefonatë telefonike, përveçse nuk ka telefona në këtë zonë. Vazhdoi për disa minuta, kështu që Lloyd vendosi të kontrollonte se çfarë mund të ishte. Ai hapi derën e përparme dhe shikoi jashtë. Ai mund të dëgjonte zërin që vinte nga rruga dhe kur hodhi një vështrim në atë drejtim, pa një gjë shumë të çuditshme. Ai doli me shpejtësi jashtë dhe u fsheh pas një gardh për të parë një pamje më të mirë. Ai ishte në gjendje të vëzhgonte një figurë të vogël, rreth 1 metër të lartë, me një kokë si një top regbi, të veshur e tëra me tuta të bardha. Në shpinë krijesa kishte një çantë të vogël, së cilës i ishte ngjitur një antene me një dritë të kuqe vezulluese. Lloyd ishte i tmerruar. 

Në orën 6.00 të mëngjesit të nesërm ai shkoi të shikonte se ku kishte ecur krijesa dhe gjeti disa gjurmë të cilat nuk mund t’i identifikonte dhe të cilat ia atribuoi krijesës. Kur mbërriti në shkollë, ai u tha miqve të tij se kishin parë një fantazmë gjatë natës, por një nga miqtë e tij sugjeroi se ishte një UFO. Lloyd tani është nën përshtypjen se krijesa quhet një UFO.

Përballë shtëpisë së Lloyd-it është një qendër mësimore e ruajtur natën nga një firmë sigurie. Kërkimet e mia më çuan te një nga rojet e tyre, një grua e quajtur Kumbadzai, e cila kishte qenë në detyrë në qendër kur pa atë që ajo e quajti një fantazmë. Ajo ishte aq e shqetësuar nga kjo ngjarje sa kishte gjetur një punë tjetër diku tjetër. Kumbadzai më tha se ajo kishte dëgjuar tinguj klikimi dhe ishte frikësuar, ishte fshehur pas një muri dhe kishte parë një figurë në të bardhë. Ajo i kaloi dy herë, dhe herën e dytë figura ishte mbuluar me ngjyrat  e ylberit.

About Post Author