Si u gjet anija kozmike aliene në Hënë me trupa nga misionet:” Apollo 19 & 20″?


1.

Kjo që ka ndodhur është histori dhe një realitet.Është mbajtur e fshehtë.Ajo ishte një anije  e madhe aliene e gjetur në Hnë nga misionet Apollo 19-20 dhe ishte anije shumë e lashtë .Kjo ka qenë anija që ka dërguar në tokë UfOt e voglë për kryerjen e misioneve të alienëve.Edhe sot e kësaj dite ka ende energji. Kishte alien të krijuar kryesisht humanoid të krijuar nga alienët,  pra njerëz për misionet e tyre një lloj roboti,që vetëm alienët i krijojnë.

2.

Historia zyrtare na tregon se 17 misione u nisën midis viteve 1961 dhe 1975, nga të cilat 11 ishin me njerëz (Apollo 7 deri në Apollo 17). Gjatë kësaj kohe, u bënë 6 ulje të suksesshme në sipërfaqen hënore. Fluturimet Apollo 18, 19 dhe 20 u anuluan për shkak të mungesës së vlerave të reja shkencore në dëm të madh të buxhetit të shtetit dhe taksapaguesve. Megjithatë, në vitin 2007, gazetari italian i pavarur Luca Scantamburlo mori një intervistë me shkrim me Ëilliam Rutledge, i cili pretendon se është anëtar i misionit sekret Apollo 20.

Sipas tij, ai ka qenë punonjës i Bell Laboratories dhe ka shërbyer në Forcat Ajrore të SHBA. Rutledge tërhoqi vëmendjen e publikut duke filluar të shpërndajë fotografi dhe video të misionit Apollo 20 në internet në vitin 2007, i cili kapi të njëjtën anije kozmike dhe pilotët e saj.

Cili është thelbi i informacionit nga Rutledge? Ai pohoi se gjatë misionit Apollo 15 në hënë, një objekt i paidentifikuar i krijuar nga njeriu u zbulua dhe u fotografua në sipërfaqen e tij.

3.

Gjatë misioneve 16 dhe 17 u bënë disa fotografi të tjera dhe u krye zbulimi i terrenit nga orbita. Detyra e misioneve 18 dhe 19 (që nuk ishte më zyrtarisht) nuk është vërtet e qartë: Rutledge thotë vetëm se gjatë këtyre misioneve, ndodhën një sërë problemesh, si rezultat i të cilave humbën të dhënat e kërkimit. Fillimisht ishte planifikuar të ulej pranë një anijeje aliene dhe ta studionte atë duke përdorur rover.

Në vitin 1976, u nis misioni Apollo 20, i cili përfshinte: Ëilliam Rutledge, Aleksei Leonov dhe Leona Snyder. Ata arritën të zbarkojnë pranë anijes, të futen brenda dhe të inspektojnë brendësinë e anijes dhe trupat e pilotëve. Një nga burimet tha se jo vetëm i kanë ekzaminuar trupat, por kanë marrë me vete edhe kokën e njërit prej trupave.

Dimensionet e anijes ishin 3370 x 510 metra: mosha vlerësohet në 1.5 milion vjet nw fakt wshtw 5 mijw vjeçare  brenda, ka shumë shenja të jetës biologjike: mbetje të bimësisë në pjesën e motorit të anijes, gurë në formë trekëndore që nxjerrin një lëng të verdhë që ka disa veti mjekësore, mbetje trupash të vegjël (rreth 10 cm) që jetonin në një rrjet tubash “qelqi” që shpojnë të gjithë anijen.

Ata gjetën një humanoid, femër, 1.65 metra. Ajo kishte organe gjenitale, flokë, gjashtë gishta (supozojmë se matematika bazohet në një duzinë). Ajo ishte një pilot, kishte një pajisje aerobatike të lidhur me gishtat dhe sytë e saj, trupi nuk kishte rroba dhe duhej të prisnin dy kabllo të lidhura me hundën pa vrima. Leonov e shkëputi pajisjen nga sytë. Mpiksjet e gjakut ose bio-lëngjet shpërthejnë dhe ngrinë në gojë, hundë, sy dhe pjesë të trupit. Disa pjesë të trupit ishin në gjendje jashtëzakonisht të mirë, flokët dhe lëkura mbroheshin nga një shtresë e hollë transparente mbrojtëse. Gjendja nuk dukej as e vdekur dhe as e gjallë. Kabina ishte plot me mbishkrime dhe formohej nga tuba gjashtëkëndor të gjatë e të zbrazët.

Nga ana tjetër, mund të merret me mend vetëm se kjo ishte anija e Anunnaki, për të cilën shkruante Sitchin ose disa djem të tjerë.

Dyshimet shkaktohen nga numri i gishtërinjve, këta humanoidë kanë 12 prej tyre (6 në secilën dorë), dhe ne e dimë se Anunnaki përdorën sistemin e numrave heksadecimal dhe në të gjitha afresket, ata kanë pëllëmbët me 5 gishta.

Ne gjithashtu e dimë se Anunnaki kishte një mision paralel në orbitën e ulët të Tokës: një pjesë e tyre punonte në Tokë, pjesa tjetër mbeti në anijen amë. Mund të jetë që ata përdorën hënën dhe një nga anijet mbeti atje. Një fakt tjetër interesant është se ekipi i inxhinierëve që zbatuan në fakt projektin Apollo drejtohej nga  von Braun, i cili gjatë Gjermanisë naziste punoi në dobi të Rajhut të Tretë, duke krijuar për ta raketat e famshme V-2.

Braun erdhi në Amerikë së bashku me shumë shkencëtarë të tjerë gjermanë të larguar nga Gjermania si pjesë e Operacionit Paperclip në 1945. Dhe përparimi kolosal teknologjik i inxhinierëve të Rajhut të Tretë ndodhi për shkak të bashkëpunimit me shoqëritë okulte të Ahnenerbe dhe Vril, të cilët morën informacion nga egregorët e lashtë të perëndive të lidhura me qytetërimin tonë.

Braun pati një zinxhir interesant ngjarjesh: shoqëritë okulte gjermane – shpërngulja në SHBA  duke punuar në një program hapësinor  duke zbuluar një anije kozmike aliene, ndoshta po të njëjtat perëndi që këshilluan nazistët. 

Ai mbijetoi deri në vitin 1977 dhe pa nisjen e Apollo 20 dhe, për më tepër, sipas Rutledge, ishte personalisht i pranishëm në nisje.

About Post Author