Simboli pellazg.Ilir.Shqiptar-Jashar H.Selmanaj


Simboli Pellazg. Ilir. Shqiptar

S – imboli ynë në zëmrat tona

I – shull më gjak i kohes vjetër

M – jaftë humbëm, stuhi jehona

B – aballar nuk dua diçka tjetër

O – h, buzqesh fati në këto zona

L – ajthitje, ëmërin Ilir dhe Pjetër

I – etur jamë e koha është e jona.

P – ellazg. Ilir. Shqiptar jemi të etur

E – h, europat më bëri copa copa

Ll – ampat u ndezën ne s’ jemi tretur

A – rgat i sllavë ishte e mbeti europa

Z – agaret sorollaten ne ku kemi mbetur

G – ëzimi e lumturia u varros në gropa.

I – lir e shqiptar fyt për fytë më gjakatar

L – idhja Shqiptare e Përzerenit na zgjojë

I – konën e kerkon Gjergj Kastriotin o shqiptar

R – ikthim të tokavë tonë unë po kerëkojë.

Sh – qiptar hapi syt kurr mos nguroni

Q – arqe të caktuara të tjetërësojnë

I – lir, pëllazge e shqiptar mos duroni

P – jella e shkaut duan të na asgjësojnë

T – rima, bishes serbe dhëmbët ja tregoni

A – ta zhdukjen tonë çdo ditë e kerëkojnë

R – adha për UNESKO Plisin tonë ta pranoni.

About Post Author