Sipërmarrja e re e Xhesika Berberit


Bukuroshja shqiptare , ish Miss Universe Albania , Xhesika Berberi ka hedhur në tregun amerikan produktin e saj më të ri , të quajtur “3 Dashuritë” “3Loves”. Trendi i kohëve të fundit për artistët ka qenë lancimi i produkteve kozmetike që mbajnë firmën e tyre. Por Xhesika e ka drejtuar biznesin e saj në fushën e mirëqenies fizike. Bëhet fjalë për 3 pije me emërtimet përkatëse  “Glow Up” me shije trëndafili, “Happy Head” pjeshke dhe “B.D.E” qershi. Përfitimet shëndetësore , shija e mrekullueshme dhe funksionaliteti i tyre përbëjnë 3-shen e fuqishme të pijeve të krijuara plot dashuri dhe pak kalori.

Nuk na mbetet gjë tjetër vecse ti urojmë suksese sipërmarrëses së re!

H. Alimucaj

About Post Author