S’mund të tretem në dhe të huaj!Godo Mehmetaj


Nuk munda më në dhe të huaj

kështu do kthehem gjysëm i tretur

ju mos me pyesni për pjeset që humba

vec amaneti më ka mbetur

Ika djalë më zjente gjaku

se desha një jetë më të mirë

ju mos më pyesni deri ku shkova

kur më shihni nuk u vjen mirë

Andej u dergja sa u pllaka

kurbet i zi të rëntë flaka

njëri nuk pyeti si ke kaluar

të gjithë i hedhin sytë nga trasta

Shpirtin e kam nuk më ka vdekur

ju më shikoni të përgjysmuar

nuk shihni pjesët që më jan tretur

cantën se lash as i vdekur!

Exif_JPEG_420