Soni Malaj ndricon Instagramin


“Atje ku shkëlqen dielli”- artistja Soni Malaj na solli diellin e munguar në ditën e sotme me fotot nga pushimet. Përpos saj bien në sy linjat perfekte të këngëtares veshur në bikini. Soni Malaj është një nga figurat më të hershme të Show Bizit të vlerësuar dhe admiruar nga publiku për vokalin dhe hitet e publikuara ndër vite. Megjithë kohën e gjatë në skenë duket sikur asgjë nuk ka ndryshuar për të. Komplimenta Soni!
Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author