Sonja Haxhia-AKOMA E SHKRUAJ AJO


MyEndy Sonja

AKOMA E SHKRUAJ AJO

Shkrim dhe rishkrim,

ai që nuk do të kem më mundësinë ta shoh ,

por unë mendërisht jetoj me atë

errësirë gjithandej!

Atij, me të cilin qesh, fle dhe qaj,

dhe e ndjek këshillën e saj.

Por… Unë nuk mund t’i prek duart dhe as t’i lexoj mendimet e saj.

Ai nuk e di këtë!

Shkruajini atij,

që solla zemrën e tij me vete ,

& Unë i kam dhënë atij timen që përgjithmonë.

Dashuria jonë është si një duel! 😆

Faleminderit Instituti Kulturor Comumbia!

About Post Author