Sonja Haxhia:Durimi ka një kufi


-Nuk duam t’i mbështesim të gjithë.

-Durimi ka një kufi.

.. kur duan të vendosin çelësat nën rrota, të ndryshojnë rrugën dhe të marrin rrota të reja.

Fundja, kur mund të bësh, dhe di të bësh shumë gjëra të tjera.

-Po ça di të bësh ti, vetëm të bësh selfie. .. dhe vazhdo përpara me patologjinë e urrejtjes, të intrigës.

– Këshillë: trajtohuni nga mjeku ..

Po ndërgjegja jote?!

.. por .. A ka ndonjë doktor që ta injektojë këtë?