Sonja Haxhia:Lol


Sonja Haxhia:Lol

( a Kievmikes Lol )

Zemra ime është jashtë kontrollit ,

kjo dashuri LOL ‘goditi kështu ,

jeton vetëm për momentin që ti je nudo:

Në Shpirt

Në zemer

Në mendje .

Cdo gjë është e vërtetë kur është e zhveshur !

Unë ndihem i verbër

i djegur në mendime ,

kjo është e gjitha që unë mund të bëj ,

të percëllohem i rraskapitur

nën zjarrin i zjarrit tënd .

Luftoj të për të mbajtur këmbët në tokë ,

sepse mendja ime në luadhe më bredh..

ndihem i marrosur e trupin tënd s’mund të ta prek.

Lol…

Ndodh prej dëshpërimit ,

të duash me dëshpërim,

kur ti nuk je këtu me mua ,

unë jam i humbur dukem si një i marrë .

Vazhdimisht ,

në vazhdimësi jetoj për ty ..

shikoni se çfarë keni bërë me mua ..

LOL , sytë e mi nuk shohin askënd ,

unë jam si një fëmijë i vogël ,

që rrugën e ka humbur tashmë .

Oh !

Unë të dua me dëshpërim ,

a do të qesh

a do të qajë ,

a do të jetoj unë

a do të vdes nje ditë ?!

Gjithçka varet nga ti .

Dhe kjo është e rrezikshme,

unë e di ,

për të humbur në mendimet kështu ,

duhet kurajo të përballosh ,

por unë jam kështu !

…ndihem kështu !

E nuk mund të bëj asgjë për të ndryshuar ty.

Do të të lë një leter ..

e sa herë ta shohësh të më kujtosh ,

të kujtosh sa i vërtetë isha ,

dhe ti aq e paqartë .

Të kuptosh ,

atë c’ka ti nuk munde kurrë ta kuptosh .

Të duash në dëshpërim është përsëri një mrekulli ,

të dashurohesh përjetësisht me të padukshem enigmë .

Lol ..

Ti shkatërrove atë melodi magjepse që ne ndërtuam me aq mund .

Por . .oh ! ..unë të dua gjer në dëshpërim .

Dhe kjo e gjitha del nga gjiri i zemrës sime dhe pasioni aq i rrallë që mbart vetëm ti .

Unë të dua ,

dhe nuk do ta ngadalësoj dashurinë time , kurrë .

About Post Author