Sonja Petro-Botën e mora inat


Sonja Petro

Boten e mora inat

Sa doja të zgjaste ëndrra

nata të mos kishte kufi

mëngjesi kurrë të mos vinte

veç të mos largoheshe ti .

Ti ishe Kostandini këtë natë

me mall e premtim në gji

shpirti thërret pa ndal :

O zoooot pse bëre mekat ?

Ishe përsëri i qeshur

më the: Ishte një lojë

nuk iki kurrë prej teje

edhe pse jeta më mbaroj !

Boten e mora inat

mendova m’a paska me hile

kur hapa syte e pashë

kjo jetë qenka katile.

Sonja Petro

Mund të jetë një fotografi nga afër e 1 person

5Rudina Papajani dhe 4 të tjerë

2 komente

Pëlqej

Komento

About Post Author