Sonja Petro


… Dhe dora rreshket lehtas mbi tel,
shttt … degjo …
nje melodi ???
c’eshte kjo melodi,
c’po me kujton?
te lutem hesht dhe pak ,
a jo ti violine te pergjerohem ti vazhdo,
dhe me lejo qe nen ze te te shoqeroj,
mallin te lehtesoj !
Mbledhur ne gryke ,
kjo gogel po me mbyt,
por jo s’do te vdes lehte,
mallin kete nate e shuajti kjo violine ,
tani ah tani do te fle e qete !

Sonja Petro

About Post Author