Sonja Petro:Edhe kur malli dhe trishtimi të thërrmon qenien njeriu buzëqesh


… Edhe kur malli dhe trishtimi të thërrmon qenien njeriu buzëqesh .
Sot vendosa që çdo kujtim tëndin do t’a shoqëroj me buzëqeshje … ti e di arsyen përse…
Sot pikërisht kur po kaloja në rrugën tonë dhe me sy përshkuaja gjithë gjatësinë e saj trishtueshëm në ato çaste pëqafimi diellor më pushton të gjithën.
Unë dhe ti e dimë fare mirë që malli jot përshkroi gjithë galaktikat, shpirtrat dhe nëpërmjet rrezeve të diellit përqafove mallin tim.😇 Eh mall o mall : Të kam shumë xhan !!! – Mos e harro!!