Spider-Man: No Way Home 2021


Me kastin e aktorëve më In të momentit  Tom Holland , Zendaya dhe Benedict Cumberbatch filmi Spider Man – No Way Home është publikuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës më 17 dhjetor 2021. Edhe pse vetëm 2 ditë kanë kaluar nga dalja e tij, fitimet e gjeneruara kanë kaluar cdo pritshmëri. Ndërkombëtarisht No Way Home po thyen rekorde pavarësisht variantit Omicron , i cili po nxit mbylljen e kinemave europiane. Filmi fitoi më shumë se 180 milion dollarë vetëm mes të mërkurës dhe të premtes.

Filmi i Watt kombinon tre breza filmash Spider-Man dhe tërhoqi gjithashtu një audiencë të ndryshme etnike duke bërë biznes të madh në teatrot Imax.

Burimi The Hollywood Reporter

H. Alimucaj

About Post Author