Sporti do të luhet në Hënë deri në vitin 2035 


Duke folur për futbollin, shkencëtarët nga Instituti i Inxhinierisë dhe Teknologjisë (IET) të udhëhequr nga futuristi Brian David Johnson po parashikojnë se sporti do të luhet në Hënë deri në vitin 2035.

Lojërat e modifikuara do të kenë pesë lojtarë për palë që luajnë katër çerek 10 minuta. me pushime 20-minutëshe në mes për t’i dhënë lojtarëve pushim nga ndjekja e një topi të veçantë në një fushë tetë herë më të madhe se normalja në kostume hapësinore me karakteristika të veçanta ftohjeje dhe fleksibilitet

 Lionel Messi thuhet se tashmë ka nënshkruar me Team Sea of ​​Tranquility.