Stacioni i fundit-Godo Mehmetaj


Nje dite ne stacjon

nje zonje me shikon

diku ishim pare

po dot se kujton.

Kishin shkuar vite

dicka e mundon

syte nuk mi ndante

dhe buzen kafshon

Ne xhepa kerkoja

nje lapes nje flete

me rrinte perballe

e ngrir si portret

Nisa te shkruaj vargje

poezi mbi flete

me ngacmon me fjale

mos je gje poet!!

Njerzit te gjithe zbrisnin

ishte stacjoni i fundit

zonja kureshtare

shancin nuk e humbi.

Nga Godo Mehmetaj.