Steven Spielberg besonte se DVD-ja e tij e “Aktivitetit Paranormal” ishte e përhumburFilmi i dha shumë frikë Spielbergut. 

Regjisori ikonë i filmit pati përvojën e tij paranormale pasi pa një kopje të filmit origjinal të vitit 2007.Steven Spielberg sigurisht që nuk është i panjohur për filmat paranormalë që kanë bashkë-shkruar filmin klasik të vitit 1982 , Poltergeist , por ajo që ndoshta nuk është aq e njohur është përfshirja e tij me filmin më të fundit Paranormal Activity – hyrja origjinale në ekskluzivitetin shumë të suksesshëm të filmimeve të gjetura.

Para publikimit të tij origjinal, filmi u konsiderua nga disa kompani të mëdha filmash për t’u shpërndarë në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe një prej tyre ishte DreamWorks – një degë e kompanisë së prodhimit të vetë Steven Spielberg, Amblin.

Për shkak të kësaj, Spielberg-ut iu dha një kopje DVD e filmit para publikimit për ta parë në shtëpi.

Sipas raportimeve, ai kishte shkuar përpara dhe e kishte parë filmin, vetëm për të gjetur për habi se ai nuk ishte në gjendje të hapte derën e dhomës së tij të dhomës më pas, sepse ajo ishte mbyllur e gjitha vetë.

Ai përfundimisht ishte në gjendje të hapte derën duke thirrur një bravandreqës, por përvoja e la atë të tronditur çuditërisht sepse ai besonte se DVD -ja e Aktivitetit Paranormal ishte përgjegjës.

Ai përfundoi duke e kthyer diskun në një qese plehrash.

Megjithatë, eksperienca nuk e pengoi që ta pëlqente filmin dhe pasi siguroi fondet për një fund alternativ për t’u xhiruar, ai i dha bekimin e tij filmit.

Publikimi që rezultoi fitoi 200 milionë dollarë me një buxhet prej vetëm 215,000 dollarësh.

About Post Author