Studimi nxjerr në pah zonat e Anglisë me më shumë pamje të UFO-ve


Shikimet e UFO-ve janë të shumta mbi Angli në vitin 2022. 

Objekte fluturuese të paidentifikuara të formave dhe madhësive të ndryshme u raportuan mbi pjesë të Anglisë gjatë vitit 2022, kanë zbuluar të dhënat e reja.Sipas hulumtimit, i cili u bazua në të dhënat e marra nga arkivat lokale të lajmeve, si dhe kërkesat e Ligjit për Lirinë e Informacionit, Midlands bëri një paraqitje çuditërisht të fortë në tabelat me 42 shikime të raportuara, por vendet e para u mbajtën nga Juglindja. , Veri-Perëndimi dhe Jugperëndimi të cilat raportuan përkatësisht 75, 68 dhe 60 shikime gjatë së njëjtës periudhë.

Krahas numrit të raportimeve, hulumtimi nxori në pah edhe llojet e UFO-ve që kishin parë dëshmitarët.

“Sipas të dhënave për vitin 2022, UFO-ja më e shpeshtë e raportuar ishte ‘si yje’, siç përshkruhet në 126 raporte,” shkroi në raport BonusInsider , i cili kreu hulumtimin.

Forma të tjera të zakonshme ishin “rruzull” (80 raporte), “rrethore” (55 raporte), “cilindër” (52 raporte), “sferë” (42 raporte) dhe “trekëndësh” (35 raporte).

Çuditërisht, objektet tradicionale në formë disku u vunë re vetëm në 32 prej raporteve.

Megjithatë, se çfarë saktësisht ishte ndonjë prej këtyre objekteve, vazhdon të mbetet mister.

About Post Author