Syrit tënd, e lashë, s’do ja hidhja sytë-Leonard Pipa


Syrit tënd, e lashë, s’do ja hidhja sytë,
Me njërin ja dola, s’munda për të dytë!

Buzët,o zot buzët, trëndafil me rrëmba,
Sa herë i puthja më shponin si gjëmba!

Nuk po shkoj më tutje se bëj atë gafë!
Boll jam mbytur unë dhe u marr më qafë!

Mos e patë nga shkoi shtajzovallen time?
Sa të mbledh pak zemrën
Se m’u bë thërrime!.

About Post Author