Sytë e dashurisë-Brixhilda Dede


Brixhilda Dede

SYTË E DASHURISË

Zemra e saj vrapon netëve të vona.

Mes flladit të lagësht, me patkoj kuajsh plot siguri.

Nata, kall sytë rubin mbi heshtjen,

mendimet e fikura vezullon.

Mungese,.. zemra çarë lëngon.

Sytë e saj zgjojnë agun me vallzim dallëndysheje.

Melankoliket, një botë të brendëshme tërbojnë.

Era e trëndafilt ledhaton si puthje.

Ndezur zjarr e pasion..

Shkrirë dejeve të tua,

Jetoj!!!

Brixhilda Dede @

Mund të jetë një imazh i 1 person, flokë bjonde dhe duke buzëqeshur