Të Dashuruar-Besa Januzi-Rexhepi


Në kopshtin tim të dashurisë,

Lulet kanë lulëzuar përherë,

Lulet hapin gongjet, për çdo ditë,

çdo kohë e në çdo stinë.

Dashuria ka pushtuar zemrat tona, ka lëshuar rrénjë të thella,

Është shumë e fort që kurr nuk vdes,

Zemra ime nuk din urren.

Ti je rrezja diellit që shkëlqen ,

brenda meje në çdo stinë,

Ti zemër ujit lulet e kopshtit tim

me tënden dashuri.

Ti më fale vetëm dashuri,

më bëre shumë të lumtur,

Thell në zemrën time ke zën vend

Dashuria ka lëshuar rrënjë.

Nganjëherë ndihem e lënduar,

zemra qan syri loton,

Vetëm dashuria shëron plagë,

Vërtetë prap filloj të jetoj.

Qysh atëherë që besën dhash,

Zemra ime jeton në kopshtin tënd,

Lapsat mbarojnë duke shkruar,

Dashurija jonë asnjëherë s’mbaron!!!

Mund të jetë një imazh i 1 person, zemër, lule dhe teksti

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 252

Të gjitha reagimet:

17Ti, Aferdita Kociraj Selishtaj, Besa Januzi-Rexhepi dhe 14 të tjerë