Të kam thënë…Mimoza Nebiaj


Të kam thënë…

Të kam thënë,

Eh, sa shume gjera,

Te kam thënë,

Hajde gjeje

Çfarë te kam thënë,

Se unë jam një tip

Që them shumë gjera,

Por ajo qe është me e thëna

dhe unë nuk harroj

Se ato qe shkruaj

Me vepra i vërtetoj

Te kam thënë:

Se” te dua”

Apo e ke harruar?

Te kam thënë,

Eh, sa shume sa shumë

Unë thashë…

About Post Author