Të më duash-Florentina Skendaj


Tè mè duash

( puna jote…)

DHe thjesht,

se tè trazoj shpirtin,

tè mè duash.

Ç’fitim mè shumè ,

se mykun qè i t’i largoj .

~

Dyfish e vrarè

DHe se fillesè korriku,

èshtè e vrejtur koha sot

deti shkumèzon nè dallgè

dhe unè,

nuk dal.

Pèr ty ,

do tè jetè bota sot ,

dyfish e vrarè…

~

Atèhere ?

Ti e sheh orèn atje,

unè e shoh kètu ,

ty kureshtja,

ankthi tè tret,

unè ngelem si dru !

~

Pèrthithje

Me gèrmaz,

si deveja thith tè shuaj etjen,

ai ,

atje largè,

rrufit shpirtin e tij !