Të shikoj në ëndër shumë rrallë


Petraq Pali

E malli per ty eshte bere ortek

Ne “foto desha te dilja me ty bashke”

Dhe ti e refuzove pa te keq….

Me the si shume e helmuar

Dhe buza lagur plot me lot

Me ka trete dheu perveluar

Su pash te treve nje here “tok”.

E mira nene e pezmatuar

Merak ka per neve cdo kohe e mot

“Allkat” zinxhirit jane keputur

Perpjekje ben qe ti bashkoj.

E shoh ne ender ralle rralle

Me “tre allka” zinxhiri ne duar

Perpiqet serish ti bashkoje e ti ndreqe

Me mallin e nenes gjithmone hidheruar.

“Allka” te shtrenjta te zinxhirit flori

I pat lene nena kur nderoi jete…

Prandaj ne ender e shikoj rralle

Se ato “Allka” kerkon ti ndreqe…..

About Post Author