Teatri”Aleksandër Moisiu” :”Kur ikën macja” Premierë


 

Teatri”Aleksandër Moisiu” :”Kur ikën macja” Premierë

Teatri”Aleksandër Moisiu” në faqen e tij në facebook ka bërë njoftimin për premierën ” :Kur ikën macja .

Kur ikën macja ᴾᴿᴱᴹᴵᴱᴿᴱ
𝘒𝘰𝘮𝘦𝘥𝘪 𝘯𝘨𝘢 𝘑𝘰𝘩𝘯𝘯𝘪𝘦 𝘔𝘰𝘳𝘵𝘪𝘮𝘦𝘳 & 𝘉𝘳𝘪𝘢𝘯 𝘊𝘰𝘰𝘬𝘦.
𝘗𝘦̈𝘳𝘬𝘵𝘩𝘦𝘶 | 𝘈𝘳𝘵𝘶𝘳 𝘓𝘦𝘯𝘢
𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘰𝘳 | 𝘒𝘪𝘤̧𝘰 𝘓𝘰𝘯𝘥𝘰
𝘚𝘬𝘦𝘯𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘦 | 𝘒𝘭𝘦𝘢 𝘔𝘢𝘯𝘪

Në role; 𝗘𝗿𝘃𝗶𝗻 𝗕𝗲𝗷𝗹𝗲𝗿𝗶 | 𝗔𝗻𝗱𝗶𝗮 Xhun𝗻𝗴𝗮 | 𝗥𝗼𝗺𝗶𝗿 𝗭𝗮𝗹𝗹𝗮 | 𝗔𝗹𝗯𝗮𝗻𝗮 𝗞𝗼𝗰̧𝗮𝗷 | 𝗜𝗻𝗮 𝗞𝗼𝗹𝗹𝗰̧𝗮𝗸𝘂 & 𝗥𝗲𝘅𝗵𝗶𝗻𝗮 𝗜𝗯𝗿𝗼.
1️⃣9️⃣dhe 2️⃣0️⃣Mars | ora 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
Orari i biletarisë 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 𝟭𝟳:𝟯𝟬 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬
📍Teatri “Aleksandër Moisiu”

About Post Author